Tuesday, 27/7/2021 | 5:37 UTC+2

Mi mindent találhat itt

Mi mindent is találhat egy munkavállaló ezen az oldalon? A Szabadságkalkulátor által néhány adat megadása után kiszámíthatja, hogy mennyi szabadnapra jogosult ezévben. A nyugdíjra várakozók kiszámíttathatják a Nyugdíjkalkulátorral, hogy mennyi Tb nyugdíjat, mennyi magánnyugdíjat és mennyi önkéntes nyugdíjat fognak kapni. Ha Önnek van gyermeke, kiszámolhatja, hogy mennyi Gyesre, Gyedre illeti meg. Amennyiben elvesztette munkáját, az Álláskeresési járadék kalkulátor fog segíteni Önnek abban, hogy információt kaphasson leendő járadékát illetően. Ha azt szeretné megtudni, hogy mekkora összegben kell egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást (ekho) fizetnie, akkor az EKHO kalkulátor 2015 lesz segítségére. Vagy akár a bérkalkulátor, mely segít kiszámolni mennyi pénzt kap “kézhez”.

bérkalkulátor - adó

Mennyi adót kell fizetnem?

A továbbiakban a munkavállalók az álláskeresési járadékról, a munkaadók az utalványokról és az irodabérléssel kapcsolatosan olvashatnak itt információkat.

Ha Ön munkavállaló, s elvesztette állását és szeretné kiszámítani az álláskeresési járadék várható összegét, akkor keresse meg a kalkulátorok fülre kattintva az Álláskeresési járadék kalkulátort. A legelső információ, amit kérnek Öntől, a munkaviszonya kezdete. Ezután adja meg munkaviszonyának befejeztét, majd volt munkaviszonya megszűnésének módját. Ez lehet felmondás vagy megszűnés, vagy a dolgozó rendes felmondása, vagy a foglalkoztató rendkívüli felmondása. Ezután be kell írnia a legutolsó mezőbe a bruttó havi járulékalapot. A kapott összeg azonban csupán tájékoztató jellegű, ezért ha további kérdése van, forduljon az illetékes Munkaügyi központhoz.

pontos adatok

Pontos adatok a hivatalban

Az álláskeresési járadék legmagasabb összegét ezévben legfeljebb 90 napig lehet megkapni, ez az összeg a munkaerő-piaci járulékalapnak a 60%-a, maximális összege a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér 100%-a, tehát 105.000 Ft havonta, ami naponta 3.500 Ft-ot jelent.

A keresetpótló juttatás összege 47.493 Ft – 79.155 Ft között mozog, ezt az eredményt úgy kapjuk, hogy megnézzük, hogy a meghatározásakor fennálló közfoglalkoztatási bér milyen magas, s a juttatás ennek a 60-100 %-a közötti érték lesz.

Azok, akik nyugdíjas kor előtt állnak, a kérvény benyújtásának időpontjában aktuális minimálbér 40 %-át kaphatják meg, azaz 42.000 Ft-ot havonta.

Munkabér kiszámításához használja a bérkalkulátor programunkat.

bérkalkulátor számoló

bérkalkulátor számoló

About